Onder de indruk !!!
Door: Riny Thewessen
Blijf op de hoogte en volg riny
22 November 2016 | Monaco, Monaco
22 November 2016 - 22:57
Tiny:
Alweer een heel mooi verhaal en mooie belevenis.
23 November 2016 - 00:00
Natascha Boreas:
Slaap lekker, en droom in golfe Juan over een knappe don juan hihih -
23 November 2016 - 00:07
MJ Henssen :
Wat een prachtige dag voor jou. (En dan bedoel ik niet het weer)
In gedachten geniet ik met jou mee en wacht op het volgende verslag
Slaap lekker. -
23 November 2016 - 08:10
Els.vossen:
Hallo Riny ik zie dat je het helemaal naar je zin hebt, Monaco is geweldig ,ben er ook al geweest je krijgt het waaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuw gevoel als je daar bent,lekker genieten het is je van harte gegund groetjes .oet bung. -
23 November 2016 - 09:36
Mieke Wamper-scheffers:
Lieve Riny,
Heel lang geleden hebben we een week met Carnaval in Monaco doorgebracht. Toen kreeg je de beste hotels tegen een klein prijsje, omdat ze om deze tijd niet bezet waren. Dat zal nu wel alles anders zijn ... geniet er van.
Hartelijke groeten uit Herzogenrath -
23 November 2016 - 09:43
Jaantje Voncken:
nu gooiemurrige Riny. wat een prachtig reisverslag en een mooie foto`s. 2 springen er voor mij uit, de yellow submarine, zul je wel luidkeels gezongen hebben ? En je diepgaand gesprek met die gebronsde persoon,de grote onbekende Prins Charmant ? Maar alle gekheid op `n stokje, geweldige ervaring (weer) voor je en ik ben blij voor je dat je zo geniet.
23 November 2016 - 09:45
Jose Jansen:
Dat is toch geweldig Riny Geniet van de mooie dagen daar Alle goeds voor U daar
Jose Jansen uit Beek
23 November 2016 - 11:33
Marie-Elise:
Chère Catharina,
De aanzet in Golfe Juan is gegeven. De rest kun je zelf bepalen. Geniet van dit mooie stukje aarde. Prettig verblijf.
23 November 2016 - 23:55
Anja:
Super mooi xxx -
24 November 2016 - 07:29
Luc:
Bonjour Riny,
Je beschrijving is werkelijk fantastisch! Ik loop er zelf zó weer rond.
Op naar de volgende. Ik verheug me er nu al weer op!
A bientôt.
Bien à toi,
Luc -
24 November 2016 - 11:30
Henri:
Ziet er goed uit. Maak Verstappen de groeten , die woont er ook.